0008730667H-1280x1920 

Svet se manjša in vedno večkrat se nam zgodi, da moramo spregovoriti ali pisati v tujem jeziku. Znanje tujega jezika je pravzaprav postalo že nuja in ne več samo prednost. Učenje tujega jezika je nujna komponenta uspešnega poklicnega dela, tako pri ljudeh, ki so zaposleni in se želijo strokovno izpopolnjevati ter rasti skupaj z podjetjem, kot pri iskalcih zaposlitve, ki svojo zaposlitev šele iščejo. Pomen znanja tujih jezikov pa ni zanemarljiv niti na zasebnem področju,saj ponuja in odpira več možnosti in priložnosti na zasebnih potovanjih in raziskovanjih tujih kultur, poznavanju tujih knjižnih vsebin, televizijskih programov ter s tem omogoča našo osebno rast.

  

Kaj nas dela boljše od drugih, vam pa omogoča hitrejše in lažje usvajanje tujega jezika?

 

 Tehnike hitrega učenja    Odličen kader    Individualni pristop    Sodobna tehnologija
             

Vsak tečaj tujega jezika vključuje enodnevni Tečaj Tehnike hitrega učenja tujega jezika.Popolnoma brezplačno vam podarimo tečaj v vrednosti 150 €.

 

Tečaj je izvrstna predpriprava na učenje tujega jezika, pridobljeno znanje pa je uporabno tudi na drugih področjih. Naučili se boste pravilnega učenja in mnogih nasvetov, trikov ter metod za lažje pomnjenje. Prelisičite vaše možgane.

  Sodelujemo s strokovnjaki s področja jezikovnega izobraževanja. Naša blagovna znamka tujih tečajev UMi ponuja mlad in svež kader, ki kar kipi od novih idej in novih preverjeni tehnik poučevanja tujih jezikov.   Pri poučevanju tujih jezikov je pomembno, da se lahko profesor posveti samo »tebi«. V izobraževalnih programih Umi se to zgodi. Skupine udeležencev so majhne in predavatelj lahko vzpostavi stik s »publiko« in na takšen način kvalitetno popelje udeležence do želenega znanja. Udeleženci delajo v skupini, ampak vseeno izstopajo kot posamezniki in na takšen način lahko izpilijo znanje tujega jezika do popolnosti.   Vsi tečaji potekajo v sodobno opremljenih učilnicah in z interaktivno tablo, zaradi česar je učenje dinamično, zanimivo in učinkovito. Prav tako je tečajnikom 24 ur na dan na voljo e-učilnica. E-učilnica vam omogoča učenje tudi izven terminov vaših srečanj, kjerkoli in kadarkoli vas je volja ter vas napade želja po učenju. V učilnici so vam na voljo dodatna gradiva in vaje. Prav tako pa vam mogoča virtualna srečanja z vašimi »sošolci« ter predavatelji, kjer si lahko izmenjate znanje in izkušnje.

 

 

 Osnovni tečaj    Nadaljevalni tečaj    Osnovni tečaj    Nadaljevalni tečaj   Tečaj
 ANGLEŠKEGA JEZIKA    ANGLEŠKEGA JEZIKA    NEMŠKEGA JEZIKA    NEMŠKEGA JEZIKA   SLOVENŠČINA ZA TUJCE